am inteles ca pentru cei care au primit deciziile de restituire a txei auto pana a data de 31 ianuarie 2017 acestea nu se vor sista.
Eu am inregistrat cererea de restituire in 6 ianuarie 2017 si nu am primit pana la aceasta data (10 febr 2017) nici o decizie din partea ANAF. Cererea de restituire a fost inregistrata la acea data si nu s-a comunciat ca o sa ni se restituie taxa cu dobanzile aferente in 5 rate anuale.
Cum sa consider in cazul meu aplicarea Ordonantei 9/2017? :(
in localitatea Sangiorgiu de Mures, DN15, exista o camera fixa pentru verificare rovigneta. Aceasta este pozitionata in localitate, dupa ea, la cca 150 m este o statie OMV si dupa alti cca 300 m e tabla ce indica iesirea din localitate. Orasul Tg-Mures este lipit de aceasta localitate deci practic nu exista portiune de DN intre localitati - tablele de iesire din oras si intrare in alta localitate sunt una langa cealalta. Am primit o amenda de lipsa rovigneta valabila pentru ca am mers sa alimentez in statia OMV aflata dupa camera fixa dupa care m-am intors.
Poate fi contestata cu sorti de castig aceasta amenda sau exista vreo prevedere legala prin care daca nu esti in localitatea de resedinta nu are importanta? ce documente trebuie sa prezint pentru contestatie?
Multumesc.