Regret ce am facut si o singura prostie facuta prin inconstienta imi este de ajuns nu vreau sa repet si nici sa trec prin ce am trecut. .M-au intrebat daca pot sa platesc ce am luat si am spus ca pot dupa care sau razgandit si au chemat politia ,ei si-au facut datoria . Vreau sa stiu doar la ce sa ma astept sunt pe jar oricum ce pot sa mai fac sa repar ceva daca mai pot face ceva ,
Buna Ziua .
Am avut proasta idee sa fur din Carrefour , m-a incantat un pachet deschis al unei masini de tuns ,am luat-o si am bagat-o in buzunar. La casa am fost chemat la o camera de cei de la securitate si m-au intrebat daca am ceva neachitat , am recunoscut ca am luat dintr-o cutie ceva. S-a anuntat politia si am fost dus la sectie; acolo am fost amprentat si mi s-a luat o declaratie unde de asemenea am recunoscut ca am luat acel obiect. Cei de la Carrefour spun in declaratia lor ca prejudiciul nu s-a recuperat si valoarea este de 365ron. Domnii de la politie spun ca o sa primesc ceva acasa . Este prima oara cand ajung la politie pentru asta este prima oara cand fac asa ceva. La ce sa ma astept ce se poate intampla mai departe ?