avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Buna Ziua .
Am avut proasta idee sa fur din Carrefour , m-a incantat un pachet deschis al unei masini de tuns ,am luat-o si am bagat-o in buzunar. La casa am fost chemat la o camera de cei de la securitate si m-au intrebat daca am ceva neachitat , am recunoscut ca am luat dintr-o cutie ceva. S-a anuntat politia si am fost dus la sectie; acolo am fost amprentat si mi s-a luat o declaratie unde de asemenea am recunoscut ca am luat acel obiect. Cei de la Carrefour spun in declaratia lor ca prejudiciul nu s-a recuperat si valoarea este de 365ron. Domnii de la politie spun ca o sa primesc ceva acasa . Este prima oara cand ajung la politie pentru asta este prima oara cand fac asa ceva. La ce sa ma astept ce se poate intampla mai departe ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 11:32, 5 Octombrie 2015
Daca s-a ajuns in etapa de politie si au fost consemnate documente ca prejudiul nu a fost recuperat,inseamna ca vi s-a intocmit dosar penal pentru furt
Pentru solutionare urmeaza sa fiti citat la politie unde este de preferat sa recunoasteti si sa regretati fapta
Daca nu aveti antecedente penale,procurorul responsabil urmeaza sa analizeze si sa dispuna solutie legala
Pe viitor ,incercati sa nu repetati fapta !
Pe langa recunoastere si regrete ar fi de preferat si sa achitati prejudiciul.
Regret ce am facut si o singura prostie facuta prin inconstienta imi este de ajuns nu vreau sa repet si nici sa trec prin ce am trecut. .M-au intrebat daca pot sa platesc ce am luat si am spus ca pot dupa care sau razgandit si au chemat politia ,ei si-au facut datoria . Vreau sa stiu doar la ce sa ma astept sunt pe jar oricum ce pot sa mai fac sa repar ceva daca mai pot face ceva ,
Cum sa procedez, sa sun la Carrefour, sa merg acolo sau cum pentru a plati prejudiciul?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie mare de ajutor, lucrez că infirmiera, in luna ... Claudia89@ Claudia89@ Buna ziua Am nevoie mare de ajutor lucrez că infirmiera in luna august am făcut un gest de neiertat am scos de pe cardul unui pacient 1940lei Mor de ... (vezi toată discuția)
În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ... Ana Eva Ana Eva În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia ... (vezi toată discuția)
Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat ... Vladbreseanu Vladbreseanu Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat cu un prieten din Carrefour un aspirator în valoare de 1400 de lei , paznici nu ne-au prins ... (vezi toată discuția)