avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat ...

Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat cu un prieten din Carrefour un aspirator în valoare de 1400 de lei , paznici nu ne-au prins în ziua respectivă după câteva săptămâni am fost prins în incintă Carrefour-lui , am fost dus la polițe mi s-a luat amprente s-a făcut proces verbal în care s-a menționat ca regret fapta comis , ca recunosc fapta și ca sunt de-acord să plătesc prejudiciul și ca am căzut la pace cu cei de la Carrefour mai sunt șanse să ajung în instanță?
Cel mai recent răspuns: Vladbreseanu , utilizator 11:52, 16 Septembrie 2024
Buna ziua,

Depinde de procurur, daca va dispune clasarea cauzei.

Vi se va comunica oricum ordonanta.
Este greu de spus.
Ar fi util sa aveți avocat daca există dosar penal ca sa va scoată cât mai bine.

București 2024

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este greu de spus.
Ar fi util sa aveți avocat daca există dosar penal ca sa va scoată cât mai bine.

București 2024

Am discutat cu cei de la Carrefour și și-au retras plângerea pt ca am achitat prejudiciul mi s-a comunicat de către cei de Carrefour ca se va închide dosarul dar acum mai trebuie sa mai dau o declarație la poliție cum ca am achitat prejudiciul și ca s-a retras plângerea pt ca am căzut la pace , mai am motive sa îmi fac griji

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carrefour dianailles0201@gmail.com dianailles0201@gmail.com Buna ziua!am făcut astăzi prostia de a fura niște alimente in Carrefour cu valoarea de 229 de lei,paznicul a observat și după ma dus in spate unde a ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin alfo262000 alfo262000 Buna Ziua . Am avut proasta idee sa fur din Carrefour , m-a incantat un pachet deschis al unei masini de tuns ,am luat-o si am bagat-o in buzunar. La casa am ... (vezi toată discuția)
În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ... Ana Eva Ana Eva În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia ... (vezi toată discuția)