avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul în care esti prins ca ai furat din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ...

În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia declarație,dar nu te duce pt poza și amprente,declari ca regreți fapta și ti-o asumi nu ai niciun antecedent cu politia,de niciun fel,ți se cere nr de tef și cam atât știi.
Ce urmează?trebuie sa aștepți,ce?vine politia la ușa,te ia la secție?sau?
Ce șanse sunt sa scapi doar cu amenda?
Cel mai recent răspuns: Ana Eva , utilizator 13:10, 22 Noiembrie 2024
Daca nu ati fost luat de polițiști nu sunt probleme penale.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dar s-a întocmit dosar,mi s-a spus ca depinde de procuror de acum înainte.
Nu m-au dus pt poza și amprente,dar s-a luat declarație la fata locului.
Nu știu ce urmează,voi fi arestata preventiv când vine politia la ușa?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca nu ati fost luat de polițiști nu sunt probleme penale.

București 2024

Dacă se continuă cu dosarul și nu se renunță la urmărirea penală, ar trebui să fii chemată pentru ați aduce la cunoștință calitatea de suspect și ulterior inculpa, se mai iau declarații. După se dispune trimiterea dosarului la instanță, unde urmează faza de cameră preliminară și apoi cea de judecată.

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Va mulțumesc pt răspuns!
Dar cine/unde decide dacă se continua cu dosarul?
Cat durează după ce se comite fapta pana se întâmplă ceva,pana ești chemata undeva?

Cabinet de Avocat Diaconu Cosmin George a scris:

Dacă se continuă cu dosarul și nu se renunță la urmărirea penală, ar trebui să fii chemată pentru ați aduce la cunoștință calitatea de suspect și ulterior inculpa, se mai iau declarații. După se dispune trimiterea dosarului la instanță, unde urmează faza de cameră preliminară și apoi cea de judecată. Mai multe detalii despre camera preliminară aici: [ link extern ] /

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, mă poți contacta. Detalii de contact pe site.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin oana123 oana123 Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, dosar penal malinap malinap Buna, ieri am fost prinsa cand am sustras din magazin 2 coliere, valoarea este de 119 lei. Stiu, regret enorm, este rusinos ceea ce am facut. Am vrut sa le ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sebycristian sebycristian Buna ziua am si eu o problema in urma cu 6 luni inro seara am baut cu varul meu destul de mult mam imbatat foarte tare si am intart intro institutie de unde am ... (vezi toată discuția)