avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul în care esti prins ca ai furat din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ...

În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia declarație,dar nu te duce pt poza și amprente,declari ca regreți fapta și ti-o asumi nu ai niciun antecedent cu politia,de niciun fel,ți se cere nr de tef și cam atât știi.
Ce urmează?trebuie sa aștepți,ce?vine politia la ușa,te ia la secție?sau?
Ce șanse sunt sa scapi doar cu amenda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:37, 21 Noiembrie 2024
Daca nu ati fost luat de polițiști nu sunt probleme penale.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin oana123 oana123 Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de ... (vezi toată discuția)
Am furat din magazin si am fost prinsa...ce mi se intampla?? Kristinaaa Kristinaaa buna ziua, am 23 de ani si recent am terminat facultatea. am fost la sibiu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 180 Ron, adika un milion ... (vezi toată discuția)