Buna, ieri am fost prinsa cand am sustras din magazin 2 coliere, valoarea este de 119 lei. Stiu, regret enorm, este rusinos ceea ce am facut. Am vrut sa le platesc si nu au vrut, au chemat politia au completat niste foi, au cerut un bon de la magazin, ei si au recuperat produsele sustrase. Apoi m-au dus la sectie unde mi s-a completat o fisa cu detalii despre mine, mi s-au facut poze + amprente. Declaratia nu am mai dat-o pt ca ma grabeam acasa, nimeni nu stia de mine si nu mai aveam baterie la tel. Mi s-a inmanat o foaie, un proces verbal unde scrie ca sunt acuzata de furt si si ca nu am dorit sa dau declaratie. Sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac. Azi am fost la sectie sa dau declaratie si mi s-a zis sa vin maine la domnul la care mi s-a repartizat cazul. Ce pot sa patesc ? Mi-e teama. Mentionez ca nu am antecedente, am recunoscut si m-am purtat exemplar.
S-a deschis dosar penal pentru furt, urmeaza sa se desfasoare ancheta in continuare, este posibil ca in final procurorul sa dispuna o solutie de neurmarie si netrimitere in judecata.
Daca nu ati dat declaratie inseamna ca nu ati recunoscut...
Inseamna ca nu ati dat declaratie...
Mergeti si o sa va ia declaratie.
Sa se scrie ca regretati, etc...
Dar...ca sa regretati trebuie sa recunoasteti in scris comiterea faptei.
Va trebui sa o faceti...
Pe timpul lui Ceausescu pentru asa ceva va bagau la beci...
Astazi nu patiti mare lucru...
Am fost azi la domnul respectiv la care mi s-a repartizat cazul, care m-a inteles si a zis ca ii pare rau pentru mine, ca imi pun viitorul in pericol si ca nu vrea sa ajung sa am asa ceva trecut in cazier. Mi-a dictat declaratia. M-a intrebat de facultate, ce profesie vreau sa urmez etc. Foarte cumsecade omul. A spus ca incearca sa vorbeasca cu procurorul sa vada ce o sa faca si ca apreciaza ca am venit din bunavointa sa declar. A vazut cat de tare regretam...
Furt
maryss
buna seara !ma scuzati ca va cer consultanta la aceasta ora tarzie ,insa ce mi s-a intamplat astazi,este ceva ce nu imi imaginam ca o sa fac vreodata ! am fost ... (vezi toată discuția)