avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

Buna ziua am si eu o problema in urma cu 6 luni inro seara am baut cu varul meu destul de mult mam imbatat foarte tare si am intart intro institutie de unde am furat 3 calculatoare cu tot cu monitoare unu lam luat eu si doua el a doua zi am realizat ceam facut dar prea tarziu,eu nu am vandut calculatorul lam pastrat in cazul in care ne descopera sal inapoiez.as vrea sa stiu ce sanse am ca sa nu fac puscarie am copil mic si imi pare rau de ceea ce am facut.tin sa mentionez ca sunt chemat la politie sa dau declaratie ce sa fac cum sa procedez sunt dispus sa platesc orice prejudiciu.
Cel mai recent răspuns: sebycristian , utilizator 11:46, 8 Ianuarie 2015
Recunoasteti si demonstrati ca regretati fapta
Solicitati sa restituiti bunul sustras pentru a nu mai exista prejudiciu
Aveti antecedente penale ?
Am fost condamnat in urma cu 8 ani la 6 luni cu suspendare tot cam pentru aceeiasi fapta furt calificat dar sunt reabilitat.as vrea sa stiu o sa se ajunga in instanta sau pot sa primesc mandat de arestare cand o sa ma duc sa dau declaratie.
Va sunt recunoscator daca m-ati indruma ce as putea sa fac.sunt oligat sa dau declaratie la politie daca sunt suspect,sa ma duc direct cu un avocat nu stiu cum sa procedez sa fie bine sa scap fara sa fac puscarie
mergeti cu avocat; aveti dreptul sa nu declarati si nu stiu cat va ajuta… dar de mers trebuie sa mergeti;
Ce pedeapsa as putea primi? Eu o sa cer sa pot sa returnez prejudiciul .o sa se ia in considerare k am fost condamnat la 6 luni cu suspendare in urma cu 8 ani

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor !!!!! energie energie am nevoie de ajutorul vostru ....ma numesc ana si nu stiu ce sa fac. asta e povestea mea. cand aveam 17 ani adica in oct anul trecut am comis o infractiune ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea să scap din necazul ăsta? sunt nevinovat Avocat1234 Avocat1234 Buna seara am si io intrebare va rog sa ma ajutati.intro seara am fost sami iau prietena de acasa sa vina la mn sa dormim inpreuna pt ca de fimineata sa plecam ... (vezi toată discuția)
Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)