avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am nevoie de ajutor !!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am nevoie de ajutor !!!!!

am nevoie de ajutorul vostru ....ma numesc ana si nu stiu ce sa fac. asta e povestea mea. cand aveam 17 ani adica in oct anul trecut am comis o infractiune adica am furat in valoare de 80 sute de mii dintr-un magazin.... si acum am ffost chemata la politie sa dau o declaratie sa se incheie nu stu ce dosar:-s tin sa anunt ca a fost prima infractiune si chiar nu stiu ce sa fac.... sau cum sa procedez sa nu am aleg cu dosar penal sau altceva pt ca vreau sa mi fac si eu viata mea in viitor sa ma angajez samd.... ma poate ajuta cineva ? va rog mult
Cel mai recent răspuns: R&R MEDIASERV AFFAIRS , Consilier juridic 22:09, 16 August 2008
... ar fi bine sa te duci insotita de un avocat la politie pentru a da acea declaratie..:(
Pe baza plangerii penale facute de catre conducerea unitatii de unde ati furat vi s-a intocmit dosar penal de catre politie. Dupa incheierea cercetarilor penale acest dosar va fi trimis la Parchet unde se va stabili daca se da sau nu NUP.
Cei de la Politie va cheama pentru a da o declaratie cu privire la fapta savarsita (modul cum ati furat, ce ati furat, cate persoane ati fost etc.).
O solutie este sa va duceti la politie insotita de un avocat. :)
asa mi s-a zis la telefon.. dar de ce? ce o sa se intample?:-s
Esti majora acum?Vezi cine a facut plangerea, fiind o valoare mica poate reusesti sa te intelegi cu partea vatamata. In orice caz acopera prejudiciul, si poate ca nu se ajunge la trimiterea ta in judecata. De atitudinea ta conteaza mult solutionarea dosarului.
Dupa parerea mea fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni, dar poate ai vazut si tu la televizor ca unii oameni sunt condamnati la ani de puscarie pentru ca au furat o gaina.
ce sa se dea ?:-s

Alte discuții în legătură

Dosarul penal este consemnat pe cazier? alex234 alex234 vreau sa ma angajez in curand, dar mi s-a intocmit acum cateva zile un dosar penal pentru furt din magazin (o suma mica, prima abatere, care sper eu ca se va ... (vezi toată discuția)
Cazier furt SandulacheLucian SandulacheLucian Buna ziua, am fost sunat in dimineata aceasta de un organ de cercetare al Politiei din Iasi in legatura cu furtul unui telefon, mi-a spus ca stie tot despre ... (vezi toată discuția)
Probleme la cazier ioanatudor5 ioanatudor5 In urma cu 1 an un var a fost prins intr-un magazin sportiv furind.Arecunoscut fapta a fost dus la politie unde a dat o declaratie dupa care la aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)