avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt carrefour
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt carrefour

Buna ziua!am făcut astăzi prostia de a fura niște alimente in Carrefour cu valoarea de 229 de lei,paznicul a observat și după ma dus in spate unde a complectat niște hârtii și a sunat la politie deoarece nu aveam atâția bani sa achit bunurile furate,cei de la Carrefour au depus și plângere iar după am fost dusă la politie unde mi sa făcut proces verbal și mi sa zis ca ma vor suna pentru a merge la secție.Am 16 ani și am făcut o prostie,stiu ca mi sa făcut dosar penal deoarece mi sa zis dar vreau sa stiu ce se va întâmpla mai departe și dacă cazierul meu va fi pătat.Bunurile au fost înapoiate dar nu le-am putut achita.Pe lângă cei de la Carrefour mi-a făcut o poza înainte sa vina poliția.
Cel mai recent răspuns: dianailles0201@gmail.com , utilizator 18:29, 9 Aprilie 2020
Achitati prejudiciul si incercati sa va impacati cu persoana vatamata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tinand cont de cele mentionate te poti impaca, prejudiciul a fost recuperat, deoarece ai inapoiat bunurile furate. Daca nu te impaci cu ei ai sanse foarte mari sa beneficiezi de prevederile art. 318 Cod procedura penala, adica de o ordonanta a procurorului de renuntare la urmarirea penala. Cauta pe internet si citeste ce prevede si in ce conditii se da. Deasemenea, nu vei aparea in cazierul judiciar, acolo apar numai cei fata de care s-a pus in miscare actiunea penala si au devenit inculpati, insa sigur nu se va ajunge acolo in cazul tau, cel mult vei avea calitatea de suspect.
Am încercat sa le zic ca pot sa sun pe cineva sa îmi aducă suma respectiva dar au zis ca suma bunurilor depășește 100/150 de lei și ca vor depune plângere și vor suna la politie
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carrefour a148fAlex a148fAlex Buna ziua, sunt minor, am 15 ani si am facut o fapta de care nu sunt deloc mandru. Am furat din carrefour bunuri in valoare de 250ron, o jacheta si o pereche ... (vezi toată discuția)
Furt - prima abatere. Asd.qwe Asd.qwe Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la urmarirea penala apare in cazier ? Ciprian8971 Ciprian8971 Buna seara. In urma cu o saptamana am furat un obiect din Carrefour prin scoaterea sistemului de alarma cu un dispozitiv improvizat. Am fost oprit de un ... (vezi toată discuția)