avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie mare de ajutor, lucrez că infirmiera, in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie mare de ajutor, lucrez că infirmiera, in luna ...

Buna ziua
Am nevoie mare de ajutor lucrez că infirmiera in luna august am făcut un gest de neiertat am scos de pe cardul unui pacient 1940lei
Mor de rușine doar când povestesc este prima oară în viață când fac așa ceva și regret amarnic
Fiul pacientului a fost la banca a scos filmările ,am fost chemata la poliție am dat declarație am semnat declarația sub forma de martor,după care am fost sa mi se facă poze și mi s-au luat amprentele,după care ne-am întors la secție am cerut telefonul fiului am vb cu el mi-am cerut iertare pentru că regret amarnic ,am stabilit cu el când am bani să îl sun sa îmi de-a un cont unde sa depun banii
Și el mi-a spus că altfel el nu mai poate ajuta, sa aștept să văd ce va decide
procurorul
Nu știu cum să procedez nu știu ce să fac ii prima oară când fac așa ceva mie frica de ce mi se poate întâmpla ,nu vreau sa sufere fetița mea din cauza asta ajutați mă va rog
Se trebuie sa fac ,va rog
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:58, 2 Octombrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU aveti cum sa procedati, decat sa recunoasteti fapta, sa o regretati, sa achitati prejudiciul cat mai urgent, eventual pana la primul termen de judecata si totul va fi ok. Depinde si care va fi incadrarea faptei. Cand stiti pentru ce sunteti acuzata, reveniti si scrieti aici. Bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin, dosar penal malinap malinap Buna, ieri am fost prinsa cand am sustras din magazin 2 coliere, valoarea este de 119 lei. Stiu, regret enorm, este rusinos ceea ce am facut. Am vrut sa le ... (vezi toată discuția)
Port ilegal de arma alba Creutzy Creutzy Salut! Ma aflu intr-o situatie mai delicata si nu prea stiu ce sa fac sau ce se poate intampla. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un comentariu. (Imi cer ... (vezi toată discuția)
Inselaciune magazin imbracaminte. buna ziua, am comis o fapta ... saphrrax@yahoo.com saphrrax@yahoo.com Inselaciune magazin imbracaminte. Buna ziua, am comis o fapta deosebit de injositoare… Ma aflam intr-un magazin de haine dupa o precedenta zi in care am ... (vezi toată discuția)