Inselaciune magazin imbracaminte.
Buna ziua, am comis o fapta deosebit de injositoare… Ma aflam intr-un magazin de haine dupa o precedenta zi in care am vizionat niste documentare despre industria vestimentara si marile brenduri care speculeaza fortele de munca din tarile sub dezvoltate, utilizand chiar sclavia sj controland inclusiv pietele negre cu fakeuri… Impins de ganduri revoltatoare si faptul ca m-am ales si cu o inselaciune de 5000€ de pe urma unor constructori care mi-au luat bani in avans pentru o lucrare la casa, unde au muncit de ochii lumii, dupa care s-au dat disparuti iar politia nu le-a putut face nimic, am decurs la un gest de care efectiv imi este rusine si ma condamn inclusiv eu pt. ce am fost in stare sa fac. Probabil voi ramane sj cu constientul patat pentru tot restul vietii… Sper sa pot evita o posibila depresie. Am varsta de 37 de ani, detin functia de director la o societate si am schimbat etichetele unor haine care aveau preturi mai mari cu unele care aveau preturi mai mici. La casele self service, dupa ce am achitat, am observat ca nu au fost preluate automat toate produsele, fapt pt care am luat si am reluat scanarea urmatoarele produse care nu au fost preluate din prima. In total au fost 3 incercari a cate 3 bonuri. La iesire, unul din produse a piuit si m-am dus catre paznic sa vada ce produs nu a fost preluat. Imi marcase o geaca de 2 ori insa nu si o pereche de pantaloni. In acel moment a scanat pantaloii si a observat pretul mai mic, dupa care am fost retinut. S-au facut verificari, s-a constatat ca etichetele au fost schimbate la toate produsele, a venit politia, o fost ceva teribil... A venit si o structura din cadrul politiei care a luat probe, filmari cctv, poze la produse. Magazinul mi-a restituit suma pe care am achitata pe produse, dupa care am fost dus la sectie, amprentat, fotografiat etc. Precizez ca nu am vrut sa plec cu nimic fara sa platesc. Am vrut inclusiv sa achit produsele la valoarea lor reala insa u mi s-a mai permis. Inconstienta a fost doar sa cumpar la un pret mai mic… Acuzatia este de furt si inselaciune, beneficiand de prezumtia de nevinovatie, insa este clar ca sunt vinovat. Datorita socului si rusinii, nu am putut spune ca am schimbat etichetele. Am declarat ca nu stiu ce s-a intamplat insa si un elev de gimnaziu de departe poate vedea ca o persoaa are 6 produse si toate sase au etichete schimbate… Va trebuii sa merg la audieri, dar astept chemarea. Suma reala a produselor este de 1500 lei, iar suma achitata undeva la 600 lei. Cum sa procedez? Ce urmari sunt? Vreau sa declar adevarul.