avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate andikiss

Activitate andikiss

Nu are relevanţă, doar că aş evita întîlniri cu colegii lui de servici, cred că ar fi părtinitori. Cum să recurg la evacuarea lor?
Am divorţat de 8 ani ,iar după divorţ am plecat să locuiesc în chirie, lăsând-o pe fosta soţie cu cei doi copii minori să locuiască în continuare în apartament, unde apoi s-a mutat şi noul ei soţ. Am fost de acord, cu condiţia ca în acest timp să plătească ei ratele creditului ipotecar contractat de mine.Totul a fost O.K., eu plăteam chirie, ei rata.Apoi s-au mutat la ţară, a dat apartamentul în chirie fără ştirea mea,dar eu când am aflat, i-am contactat pe chiriaşi şi explicându-le situaţia,am convenit ca în fiecare a doua lună să-mi dea mie chiria.Din bani am achitat ratele, fosta soţie la fel.În august am fost în concediu, ea a schimbat chiriaşii,şi a incasat chiria pe 2 luni. Nu a mai plătit ratele, banca mă tot contactează.Aseară am fost la chiriaşi, care m-au jignit de mai multe ori şi mi-au zis să dispar de la uşa LOR. Ce pot face să-i evacuez?bani de partaj nu am, la poliţie aş evita să apelez, cred că chiriaşul e poliţist.