avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate OlahMelinda

Activitate OlahMelinda

Răspuns la discuția Durata indemnizatiei
dupa cate zile lucratoare nu are dreptul sotul la indemnizatie? dupa 30 sau 60 de zile cum mi s-a spus la AJPIS
Răspuns la discuția Durata indemnizatiei
Intre timp sotul a fost iarasi la AJPIS si acuma i s-a spus ca daca are mai mult de 60 de zile lucratoare de intrerupere de munca atuncea nu are dreptul la indemnizatie. Acuma cum ii mai exact legea dupa 30 de zile nu are dreptul,sau 60 de zile lucratoare?
Răspuns la discuția Durata indemnizatiei
Si ce ar trebui sa scriu in aceea sesizare la ANPIS? Multumesc de raspuns
Răspuns la discuția Durata indemnizatiei
Buna,eu am fost la AJPIS,am dus stagiu de cotizare a sotului pe perioada de 12 luni inapoi de la nasterea copilului,in care lipseste comlet luna a 4a(aprilie),cei de la AJPIS au spus ca nu conteaza aceea luna degeaba ii lipseste,ca ei nu stiu cum au socotit ca nu conteaza acea luna.Unde a cerut stagiu de cotizare i-au spus ca se vede clar ca luna aprilie ii lipseste complet,dar nu o pot trece pe hartie.Pe stagiu de cotizare ii specificat luna 1,2,3, 5,6 etc.Atunci la AJPIS de ce nu iau in considerare luna a 4a care ii lipseste?
buna,sunt in concediu de crestere copil,baiatul in 3 decembrie implineste varsta de 2 ani ,tatal poate sta in ultima luna (cel obligatoriu) pentru cresterea copilului,daca inainte de nasterea copilului a avut o intrerupere in munca mai mult de 1 luna? mai precis baiatul sa nascut in 3 decembrie 2013,iar sotul din 13.03.2013 pana in 07.05.2013 nu evidentiaza nicaieri,nu a avut loc de munca. Daca el nu beneficiaza de acea luna,pot beneficia eu in locul lui?