avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate paul1980

Activitate paul1980

ok, multumesc de raspuns si pentru timpul acordat, o seara buna!
daa, am de la politie copie dupa asigurare, copie talon o adresa catre firma de asigurare de la politie.......etc, intrebarea este daca asiguratorul imi poate refuza dosarul deoarece in "adresa de la politie exista o parte in care patronul taxiului a scris NU incuviintez ca despagugirea datorata persoanei pagubite sa se stabileasca pe baza intelegerii intre parti cu acordul societatii de asigurare si numele societatii", sa intelegeti aceasta este o adresa de la politie tipizata si el (patronul) a scris doar acel NU, pe mine ma intereseaza daca firma de asigurare imi poate refuza dosarul, multumesc

PS: nu m-am exprimat nici eu bine la subiect dar, pe acea adresa de la politie este scris doar acel NU, ca nu isi da acordul sa pot folosi asigurarea
buna ziua,

ma confrunt cu urmatoarea problema: acum cateva zile am avut un accident cu un taximetrist, am ajuns si la politie deoarece patronul acestuia nu vrea sa imi dea asigurarea sa imi pot repara masina. am fost la firma de asigurare cu actele date de politie si au spus ca trebuie sa astept 15 zile parca sa isi dea acordul asiguratorul pentru a putea incepe reparatiile. Mentionez ca nu a fost din vina mea accidentul si as avea inrebarea:
- ar putea asiguratorul sa refuze dosarul de dauna???? ceva sfaturi???

multumesc