avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Nastis1234

Activitate Nastis1234

am trimis msg privat
Caut avocat pentru acest caz, astept oferte.
Va multumesc domnule avocat. In cazul infractiunilor mentionate, impacarea partilor inlatura caracterul penal?
Scump referitor la tarif....recomandat de o cunostinta...dar se pare ca am ghinion
Nu am fost la nicio audiere pana acum, nu m-a chemat nimeni. Doar m-a amenintat ca ma va da in judecata daca nu vreau sa ma inteleg cu el amiabil, adica sa-i repar masina pe care i-am vandut-o cu 38.000 EURO si care el sustinea ca de fapt ar valora sub 15.000 EURO la ce defectiuni avea.
Acum il tot sun sa ne intelegem cumva si nu mai vrea el, ca cica atunci cand mi-a intins o mana eu i-am vorbit urat.
Sa insist sa cad cu el la o intelegere? Se mai poate face ceva? Am angajat avocat scump, dar vad ca fara niciun rezultat.
Va rog sa ma ajutati!
revin cu noutati, atazi am primit o hartie in care scrie ca s-a dispus Î.U.P. pe numele meu pentru savarsirea infractiunilor prevazute de art. 322, 323 si 244 din ncp. cu aplicarea art......nu mai retin din ncp.
Ce inseamna asta?
Răspuns la discuția Admitere Drept
Se intra pe baza de bani, atat.
Poate unii dintre voi va ganditi ca sunt un samsar pus pe dat tepe dar eu nu am avut niciodata probleme cu cei la am vandut masini. Tocmai findca am crescut la tara apoi am lucrat in Germania de la 18 ani pana acum 2 ani cand m-am mutat in bucuresti am evidat sa-mi pun lumea in cap fiindca eu nu am pe nimeni prin bucuresti care sa ma ajute. Daca judecam dupa ultimele evenimente tipul asta m-a amenintat ca daca nu ma intalnesc cu el sa lamurim situatia imi va rupe mainile si mi le va infige undeva....Sincer de frica mam intalnit cu el si am stat de vb prin geamul masini cu usile blocate. Si mia adresat diverse injuri ca sunt un bondoc nesimtit de 1.50m si ca nu se astepta ca o dejectie ca mine sa il insele. Cam ata e profilul asa zisului pagubit
Da, nu am luat-o pe numele meu ca nu vroiam sa le dau astora bani care nu fac nimic pentru noi contribuabilii. Trebuie fiecare sa manance o paine intr-un fel.
Eu aduc masini dar niciodata nu am dat omului masina fara airbaguri, se mai fac manarii pe la kilometraj fiindca romanul daca vede ca are masina 200.000 km nu o mai cumpara chiar daca masina merge impecabil.
Asta de i-am vandut-o lui mi-a adus-o unul la schimb, si mi-a mai dat diferenta de bani sa-i dau alta. Nici eu nu am vazut ca e trosmita asa grav cum sustine ala de vrea sa ma dea in judecata. Ala de mi-a vandut-o a zis ca o luase si el de la altul, deci a fost asa o teapa in lant, daca masina chiar a fost busnita si nu se poate circula cu ea in siguranta. Asta daca ma da pe mine eu o sa arunc vina pe ala care mi-a vandut-o mie dar au trecut 4 ani de atunci, nu stiu daca nu e cam tarziu.
Sa ma dea in penal ca am semnat acolo in fals si cu asta basta, dar sa nu ma puna sa-i dau banii ca mie de asta imi e teama.
Foarte slaba comunitatea avocatnet. Din 800 de vizualizari ale acestui subiect numai 2 persoane s-au incumetat sa raspunda...