komkao a scris:
Din cele descrise de dvs. actiunea se incadreaza in noua escrocherie la moda in acest moment. Cautati pe net ca mai sunt o multime de situatii similare. Eu cred ca puteti merge dvs. la politie si sa povestiti ce vi se intampla.
Unde sa merg domnule la politie daca eu am semnat contractul in numele vechiului proprietar? Sa ma i-a aia la rost? Nu stiu care e noua escrocherie dar nu cred ca isi batea capul sa ma dea in judecata sa se plimbe prin tribunale...adica nu cred ca e de aluat din asta de escroc ca atunci cand a cumparat masina a venit cu ta-su si nu avea toti banii, a facut credit la banca...adica nu era profilul ala ca mam gandit eu si la asta. Recunosc ca eu am vazut ca masina avea componente revopsite cand am luato eu dar nu mam gandit ca a fost avariata in asemenea hal, iar el are document de la reprezentanta unde scrie clar ce defectiuni are masina si ca a fost lovita rau si reparata prost.
Mai nasol e ca eu am verificat daca masina aia a fost lovita de cand e la el si nu apare nimic la noi, am verificat si la politie si la asigurari.
Am informatii neoficiale ca a fost dauna totala prin 2012 dar eu masina am luato in 2013 si i-am vanduto lui tot in 2013. Ce e de facut?