avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate cristianm31

Activitate cristianm31

Buna seara. Avem o problema destul de serioasa cu o vecina care practic ne terorizeaza de ceva vreme. Locuim la curte comuna si impartim un perete cu ea. Pana acum ne-a reclamat la politie de cateva ori pentru ca, zecea ea, facem galagie, insa agentii care au venit nu au constatat sa fie zgomot, deci nu am primit nici macar avertisment. Acum insa are motiv sa ne reclame, deoarece avem doi caini (care de altfel nu latra, nu fac deranj, etc.), pentru care am acordul tuturor vecinilor in afara de ea, sunt cu vaccinele la zi, microcipati si inregistrati la primarie.. Astfel, dupa cateva avertismente, am luat o amenda de 800 RON. Pe langa ca ne bate fara motiv noaptea in perete (uneori chiar ne si trezeste), ne acuza ca ii ascultam telefonul sau ca ii intram in calculator, ba chiar iese pe terasa si ne injura sau ameninta, ba chiar intr-o zi, destul de recent, arunca melci la noi pe terasa strigand la noi sa nu-i mai aruncam noi melci ei. Face la fel cu toti vecinii din curte si tuturor le e frica de ea. Femeia e tanara, cam 42 de ani si sta singura... am vazut pe profilul ei de facebook ca se casatoreste cu aceeasi persoana in fiecare an de 12 ani incoace... deci am curajul sa cred ca e schizofrenica, insa nu are hartii, cu atat mai mult cu cat cunosc cazuri de schizofrenie si ceea ce face vecina imi confirmatarea ei, insa nu sunt eu in masura sa-i pun diagnosticul. De spus ar fi multe, deoarece de 6 ani de cand locuim aici a avut nenumarate iesiri de acest gen.
Toate ca toate, sunt curios care e calea noastra de iesire din aceasta poveste, pentru ca sincer sa fiu, eu nu mai rezist nervos, plus sunt bolnav de scleroza multipla si nu am nevoie de stresul cauzat de dansa.
Multumesc.