este adevarat mi ati mai raspuns dar eram inca nelamurit va multumesc frumos pentru disponibilitate si lamuriri sunteti minunati......... sanatate multa si spor la lucru
buna ziua am si eu o intrebare din data de 05 04 2016 am o fetita a treia. Eu ca tata lucrez la aceiasi firma din 2013 nu doresc sa raman in concediu de crestere copil pentru ca sotia nu lucreaza este casnica de multa vreme...... pot beneficia de drepturile salariale si de stimulent crestere copil daca da spuneti mi va rog de ce documente am nevoie de unde sa le iau si unde sa le duc...........mii de multumiri si o zi minunata
va multumesc din suflet............inca ceva: compania la care lucrez este obligata sa mi acorde suspendarea CIM pentru aintra in CCC sau ma poate impiedica in vreun fel? va multumesc.........
buna ziua am si eu o nelamurire.....sotia nu a lucrat in ultimile 12 luni pana sa nasca si nu va lucra nici dupa nastere eu sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata pot beneficia de concediu de crestere al copilului? daca da cum procedez? va multumesc anticipat-