Am avut si eu o situatie similara la locul de munca, angajatorul mi-a propus sa imi dau demisia din cauza unei probleme, acea problema a constat in faptul ca eu fiind manager de transport eu ma ocup de partea de expeditii in firma adica eu platesc transportatorii pentru cursele efectuate, de la inceput nu mi sa spus un plan tarifar / km in care sa ma incadrez dupa 8 luni a venit si mi-a spus angajatorul ca am prejudiciat firma cu anumite curse care eu le-am negociat cu transportatorii si ca de ce eu nu le ofeream ceea ce mi-au spus ei de la inceput, ei de la inceput imi spuneau sa negociez eu cum cred, dupa aceea mi s-a modificat fisa postului si mi s-a trecut tariful care nu am voie sa il depasesc, dupa o saptamana la o sedinta mi-a sugerat ori sa imi dau demisia ori imi schimba pozitia din firma, eu nu am fost de acord cu nici una dintre sentinte si am solicitat sa mi se faca un avertizment, ceea ce sa si intamplat iar acum ma ameninta la fiecare neintelegere ca imi face avertizment el stiind ca la 3 avertizmente poate sa ma concedieze.