avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate MagdaSto

Activitate MagdaSto

Buna ziua,

Am castigat procesul....am depus tot ce ni s-a cerut la dosar, am avut contracte, facturi, devize, note, etc. Totul legal , ca la carte. Ba chiar Dl. debitor imi trimite si un mesaj de Sarbatori Fericite.....ca sa vezi, firma lui apare pe ONRC in inrerupere de activitate.(Depun actiunea in 20.03 iar debitorul apare pe ONRC cu intrerupere din 07.04- de ce nu-i verifica nimeni?)
Concluzia, si asa nu aveam ce sa-i executam fiindca si-a deschis alte firme conform inlesnirii legii ... Statul nu intreaba daca ti-ai incasat banii asa ca, poprit conturi, luat TVA-ul.
Lasand ironia insuccesului la o parte, va rog sa-mi spuneti, in acest context financiar vorbind se poate face ceva macar pentru recuperarea/deducerea TVA-ului ??? Executarea cred ca iese din discutie.
Multumesc !!!
Buna ziua,multumesc pentru raspuns. Facturile sunt emise in 2010-2011, nefiind primita/emisa nici o notificare in aceasta perioada mai pot castiga procesul?
Buna ziua,
O firma in insolventa a depus dosar-ordonanţă de plată (in sept 2015) - OUG 119/2007 / art.1013 CPC ş.u, pentru 2 facturi emise in 2011 si neincasate. In toata aceasta perioada nu au facut nici un demers pentru recuperare (firma este in insolventa din 2013), nu au emis nici o notificare.
poate fi doar o procedura necesara pentru inchiderea procedurii de faliment a respectivei firme ?
multumesc,
Răspuns la discuția Taxe TVR
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.
Cum pot ei demonstra ca, folosim in interesul frimei TV-ul din imobilul proprietate personala ?
firma are profilul "instalatii" iar sediul social este in apartamentul in care locuim.
Taxele caclulate sunt pentru perioada 2012-2015 , chiar si pentru cele din 2015 pe ce baza ne pot ei solicita plata acestor taxe ilegale ? Oare cate firme din Ro platesc aceste taxe ?
multumesc,
Discuție Taxe TVR
Buna ziua, am primit instiintare de plata pe firma pentru taxele TV "obligatorii" prin lege ,restanta din oct 2012.Suma totala ~700 lei pentru perioada 2012-2015.
ne-au somat sa achitam pana la 28.10.2015 altfel vor deschide dosar.
Au dreptul sa ceara dupa 3 ani plata acestor taxe ? legea repsectiva mai este in vigoare prin care orice firma achita taxe tvr si radio? Firma are sediul social intr-un apartament-locuinta pentur care se achita deja aceste taxe prin facturile de utilitati, conteaza acest aspect /
Multumesc,