avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate p_lacri

Activitate p_lacri

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc care are 13 apartamente si 12 locuri de parcare (in curte-proprietatea blocului). Spuneti-mi va rog cum se face imparteala? Pe CF-ul comun(al blocului) locurile de parcare sunt trecute cu A1, dar pe CF-ul fiecarui apartament sunt trecute: suprafata uitila, cote parti comune comune, cote de teren si la observatii toate apartamente au acel A1.
Deasemenea as dori sa stiu de unde se scoate amprenta la sol a constructiei si a terenului.
Va multumesc!
Buna ziua,

Recent am cumparat un apartament intr-un bloc care in spate are parcare (parcarea blocului). Pe CF si pe contractul de vanzare cumparare scrie ca am o cota parte din spatiile comune (aceiasi cota parte ca la fiecare proprietar din acest bloc).
Problema este in felul urmator: Toti din bloc si-au impartit locurile de parcare dupa bunul plac, altii chiar si 2 masini/apartament iar cand am intrebat de locul nostru de parcare.....raspunsul a fost ceva de genul " noi le-am impartit deja, voi va descurcati".
Spuneti-mi cum as putea sa procedez in situatia acesta .....in situatia in care toti avem aceleasi drepturi.
Va multumesc anticipat.