Recent am cumparat un apartament intr-un bloc care in spate are parcare (parcarea blocului). Pe CF si pe contractul de vanzare cumparare scrie ca am o cota parte din spatiile comune (aceiasi cota parte ca la fiecare proprietar din acest bloc).
Problema este in felul urmator: Toti din bloc si-au impartit locurile de parcare dupa bunul plac, altii chiar si 2 masini/apartament iar cand am intrebat de locul nostru de parcare.....raspunsul a fost ceva de genul " noi le-am impartit deja, voi va descurcati".
Spuneti-mi cum as putea sa procedez in situatia acesta .....in situatia in care toti avem aceleasi drepturi.
Va multumesc anticipat.
Dv ati achizitionat bun imobil,la care detineti cota indiviza care insa nu este identificata
Dv nu detineti documente pentru spatiul cu destinatia de parcare
De regula, terenul din jurul imobilelor de locuit in comun reprezinta domeniul public
Autoritatea locala dispune dupa propriul interes de utilizarea domeniului public
Din precizarea dv noi le-am impartit deja, voi va descurcati".,reiese ca locatarii la mica intelegere au inteles sa foloseasca terenul pentru parcare masini-fara insa a detine drept legal asupra terenului si fara concesionare de la primarie