avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate aaramin

Activitate aaramin

Ce se intampla in situatia in care eu trebuia sa ma intorc la serviciu cu data de 05.09.2015 si in data de 06.09.2015 mi se da un preaviz de 20 zile lucratoare in care se specifica faptul ca nu poate sa imi ofere nici un post, urmand ca in data de 02.10.2015 sa primesc decizia de desfacere a contractului individual de munca.
Dupa 6 zile isi da seama ca greseste si mi se comunica ca va anula preavizul si decizia de desfacere a contractului de munca si imi va propune un post de consilier juridic in Cluj. Reamintesc faptul ca eu eram angajata pe perioada nedeterminata la o firma cu sediul in Cluj dar locul muncii este in Zalau, str. Unirii, Nr.13. Aceasta anulare produce efecte retroactive?
Nu trebuie sa primesc si eu o notificare prin care se modifica locul muncii? Aceasta notificare in ceea ce priveste locul muncii poate sa mi-o dea cu data de 05.09.2015 avand in vedere ca decizia se va anula astazi?
In situatia in care eu nu sunt de acord cu postul respectiv, angajatorul poate desfiinta postul si pot sa beneficiez de indemnizatie de somaj?
Buna,
ma aflu in urmatoarea situatie:
imi expira CCC, doresc sa ma intorc la servici, insa angajatorul imi spune ca postul pe care eram angajat s-a desfintat (ca urmare a incetarii contractului de prestari servicii pe care angajatorul meu o avea cu compania in sediul caruia imi prestam munca) si imi ofera un post similar, dar intro localitate aflata intrun alt judet! Ce drepturi am in acest caz? Marturisesc ca am 2 copii mici si nu-mi este deloc usor sa accept sa ma despart de ei de L-V pentru a ma deplasa intrun alt judet. Am inteles ca OUG 111/2010 obliga angajatorul sa nu ma concedieze timp de 6 luni dupa intoarcerea din CCC, dar nu stiu daca-i permite ca unilateral sa-mi schimbe si locul muncii. Ce se intampla daca refuz relocarea?
Multumesc