avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate valeriaclaudia

Activitate valeriaclaudia

va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata pentru mine.Am de platit la intretinere o suma de 3227 lei din ( august 2014-septembrie 2015) .La aceasta suma mi s-au aplicat penalizari de 1138 lei.Ce sa fac , sau cui sa ma adresez ca sa scap de plata penalizarilor , daca platesc toata suma odata? Exista vreo lege care-mi permite acest lucru?
vreau sa obtin titlul de proprietate pe anumite terenuri , pe numele bunicului meu decedat, pentru a putea face apoi dezbaterea succesiunii cu ceilalti mostenitori.Ducandu-ma la primarie si cerand acest lucru mi s-a raspuns ca unul din terenurile bunicului meu figureaza la alta persoana cu Titlu de proprietate din anul 2007.Eu am proces verbal de punere in posesie pe acel teren din 1997.Ce sa fac in situatia asta ? Pe cine sa dau in judecata pentru revendicarea terenului meu? Mentionez ca doar in acte exista aceasta incurcatura , nu si faptic.Faptic terenul tot eu il stapanesc , iar pesoana care are in titlul ei de proprietate parcela mea, si ea detine in alta parte terenul faptic/