Bună ziua,acum o oră cu aproximație am postat o întrebare la rubrica executare silita... Nu am reușit să formulez toată întrebarea ca am rămas fără conexiune la internet apoi când și-a revenit conexiunea deja s-a postat.am răspuns tot eu la întrebare în ideea să termin tot ce aveam de spus. Îmi este teamă că nu îmi va răspunde nimeni ca nu se înțelege nimic.mă ajutați să ștergeți intrebarea si răspunsul să pot posta din nou corect? Va rog.va multumesc frumos.
Buna ziua,va rog sa ajutati cu un sfat.am primit prin posta un plic de la creditexpress care ma informeaza ca figurrez in baza lor de date cu suma 141,67 ron.am sunat sa vad despre ce este vb.si am aflat cu uimire ca este vb.de nerespectarea contractului cu Telekom....( niciodata nu am avut cuntract semnat cu Tlekom.) o ultima factura emisa de cosmote din data de 13.02.2013.in valoare de 44 ron.Nu stiu sa nu fi platit....nici nu mai tin minte...dupa aproape 4 ani...nu am fost sunat,instintat pana azi cand am primit o instintare.Cu siguranta este si prescrisa.Ce pot face?,am impresia ca este un abuz ordinar si vis a vis de dobanda.Au dreptul sa imi prelucree datele personale fara consimtamantul meu?Vreau sa le fac plangere.Unde ma pot adresa? Va multumesc frumos.
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat,o informatie.in acest moment am o restanta de 850 lei.( nu am de unde sa-i achit pe toti odata fondul de rulment este platit )platesc penalizare la fiecare chitanta la suma restanta.problema este ca sunt sigur ca nu sunt calculate cum trebui.sunt discrepante mari.de exemplu in luna iulie la 360 lei platiti am penalizare mentionata si pe chitanta de 150 lei.cred ca ceva nu este in regula.ok am cerut fisa apartamentului de la 01.01.2013 ( din vara lui 2013 am ramas cu trei restante) sa merg undeva sa imi calculeze penalizariile.nu am primit decat fisa din 01.2015.intre timp firma de contabilitate s-a schimbat. am sunat la " fosta firma de conta" si mi-au comunicat ca de la data 01.01.2013 la 10.2013 au pierdut datele!! s-a formatat hdd-ul pc-ul etc. :)) ...( probleme au fost...bani lipsa cu fostul presedinte...etc ) Presedintele asociatiei de loc. este o persoana extrem de "dificila" ca sa fiu delicat, mai nou m-a amenintat ca ma da in judecata ptr. restanta! mentionez ca in fiecare luna achit 360-400 lei si ma intreb cum de nu scad din restanta avand in vedere ca pe perioada de vara intretinerea era undeva la 250 260 lei.intrebare- 1. cum pot intra in posesia fisei de ap. din 2013 ? si 2.chiar ptr o restanta de 840 lei ma poate da in judecata?
va multumesc mult.