avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate ewantia

Activitate ewantia

Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
Am uitat sa mentionez ca am avut CCC in perioada 23.08.2010-25.06.2012. Am devenit titulara in 2011. Deci se pun 2 ani vechime in invatamant? Nu mai inteleg nimic. O gramada de legi, nicaieri nu e specificat clar.
Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
Pe cale de interpretare. Deci fiecare contabil va plati dupa cum va interpreta legea. Eu am inteles ca nu se considera intrerupere in vechime pt acordarea sporului de stabilitate pt 10 ani neintrerupti. Insa nu e specificat ca este considerata vechime in invatamant concediul de crestere copil.
Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
Conform carei legi este considerata vechime in invatamant? Caci daca este asa, la 1 ian 2014 aveam 7 ani si 10 luni, deci nu aveam cum sa beneficiez de acea majorare, intrucat aveam peste 6 ani vechime in invatamant,
Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
V-am intrebat deoarece conform OUG 103/2013 art. 2 alin 1 lit. a, de la 1 ianuarie 2014 au beneficiat de o majorare de 10% cei care aveau vechime in invatamant de pana la 6 ani. Eu la acea data, fara sa iau in calcul concediul de crestere, aveam o vechime in invatamant de 5 ani si 10 luni si nu am primit acea majorare.
Concediul de crestere a copilului este considerat vechime in invatamant sau doar vechime in munca?