avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate Andrea1992

Activitate Andrea1992

Bună seara ! Eu împreună cu fostul meu concubin avem un apartament împreună,am decis sa devin proprietar unic,însă nu ne înțelegem deoarece el vrea mai mult de jumătatea apartamentul, , el vrea sa ii dau prețul care este la momentul actual pe piața nu cel cu care l am cumpărat. Intrebari: nu ar trebui sai dai prețul care este în contract? ?ar trebui sa merg la un evaluator ? Dacă evaluatorul decide prețul apartamentul. .și dacă este mai mica ..El este obligat sa accepte jumătatea evaluata cat ii se cuvine??
Discuție Coproprietari
Bună ziua! Am o mare problema ....eu împreună cu fostul meu iubit am cumpărat un apartament împreună și eu amfore de acord sa l trecem pe numele amândourara însă el sa comportat foarte urat cu mine și as vrea sa nu I mai dau nimic ,țin sa menționez ca în tot acest timp am muncit doar eu .și el nu a muncit niciodată ,,eu pot dovedi ca am muncit în italia 4 ani de zile ..El însă nu poate dovedi evident pentru a nu a muncit niciodată ..ba mai mult pe lângă faptul ca sa comportat foarte urat cu mine și continua sa mi adreseZe injurii îmi cere mai mult decât valoarea apartamentului de aceea am decisdacă se poate sa nu I dau nimic .dumneavoastră ce credeți am vrea o sansa sarcastic ???va rog sa mi răspundeți sunt disperata .