avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietari

Bună ziua! Am o mare problema ....eu împreună cu fostul meu iubit am cumpărat un apartament împreună și eu amfore de acord sa l trecem pe numele amândourara însă el sa comportat foarte urat cu mine și as vrea sa nu I mai dau nimic ,țin sa menționez ca în tot acest timp am muncit doar eu .și el nu a muncit niciodată ,,eu pot dovedi ca am muncit în italia 4 ani de zile ..El însă nu poate dovedi evident pentru a nu a muncit niciodată ..ba mai mult pe lângă faptul ca sa comportat foarte urat cu mine și continua sa mi adreseZe injurii îmi cere mai mult decât valoarea apartamentului de aceea am decisdacă se poate sa nu I dau nimic .dumneavoastră ce credeți am vrea o sansa sarcastic ???va rog sa mi răspundeți sunt disperata .
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:30, 11 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceesi tema ( pct. 3.3 din Regulament)
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde ".
Multumesc pentru intelegere.
Andrea1992 a scris:

Nici dacă eu dovedesc ca am muncit și el nu poate dovedi ?
Am destui martorI. ..practic el m-a manipulat ...și in plus de asta mi-a furat și niște bani .
Eu am avut un cont în care aveam maI mult de jumate din valoarea apartamentului însă ,el a avut doar un sfert , iar acum el locuiește în apartament și eu stau la mama mea .
Daca ati luat un bun impreuna inseamna ca ati contribuit amandoi cu bani. Daca l-ati cumparat doar din banii proprii trebuie sa dovediti acest lucru - extrase bancare, transferuri bani, martori ... Consultati un avocat si faceti rost de harti si dovezi. Chiar si inregistrarile video+audio sau mail ale fostului iubit in care recunoaste cu cat a contribuit se pot accepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate, pret vanzare cota Andrea1992 Andrea1992 Bună seara ! Eu împreună cu fostul meu concubin avem un apartament împreună,am decis sa devin proprietar unic,însă nu ne înțelegem deoarece el vrea ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj si succesiune NellyN NellyN In anul 1985 am cumparat un apartament impreuna cu fostul meu sot de care m-am despartit in.anul 2000 Dupa divort nu am facut partaj pentru ca ulterior ne-am ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune de pe urma defunctului meu tata buburuza1969 buburuza1969 Mama vrea sa faca succesiunea dupa decesul tatalui meu dar nu are bani ca sa imi dea partea care mi se cuvine eu mai am un frate care nu vrea parte vrea sa io ... (vezi toată discuția)