avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate zara518

Activitate zara518

Răspuns la discuția Reclamatie gradinita de stat
Buna seara! Indraznesc sa imi exprim si eu o parere in legatura cu acest subiect. Nu sunt o persoana care are studii juridice, insa va pot spune din punctul de vedere al cuiva care lucreaza in sistem ( invatamant), cu diferenta ca lucrez cu copii mai mari, respectiv liceu. Va puteti duce sa vorbiti cu directiunea, ca sa fiti impacata, insa va spun cu toata increderea ca nu veti rezolva nimic. Directiunea nu face nimic, in cel mai bun caz o intreaba , insa legal nu ii face nimic. Pur si simplu, o sa spuna ca au oameni putini, conditii proaste, bani putini si de aceea se intampla lucruri de care ati vorbit aici.Sigur este un comportament foarte relaxat al angajatilor, de isi permite dna educatoare sa lase copiii nesupravegheati si fara teama de a fi sanctionata de director. Cel mai bine va duceti si faceti o plangere la politie sau alta institutie abilitata . Va doresc succes si copilul dvs sa treaca cu bine peste traumele de acolo.
credeti oare ca daca as angaja un avocat care sa se ocupe de speta as avea oare mai multe sanse de izbanda ??? !! in sensul ca ii expun situatia iar dumnealui / ei sa se ocupe pana la final astfel incat eu sa am caldura proprie la un pret rezonabil iarna viitoare ??
sau sa reziliez contractul de vanzare al apartamentului pe motiv de vicii ascunse ?
va multumesc anticipat
Buna seara ,
mii de scuze , din dorinta de a raspunde si a nu sta nepasator , vazand ca subiectul
este tratat cu maxima seriozitate am incercat sa raspund in mare tuturor , fapt pentru care am facut o grava eroare
in loc de 800 am vrut sa scriu 80 RON / metru liniar (800 000 lei vechi )
AVLIL , I-am expus situatia cu teava lui Gigel pe proprietatea mea ( insa nici macar eu nu cred in asta ) desigur , in gluma , neoficial , la cea de-a doua discutie amiabila .
mi se pare chiar absurd deoarece sunt ultimul venit si nu cred ca trebuie sa fac prea multa atmosfera .
inclin sa cred ca aceasta situatie trebuie tratata ca si defect ascuns si mai degraba
reziliez contractul cu fostii proprietari ( trebuie sa fac sapaturi si sa vad exact cum au stat lucrurile )
pe ce temei legal ar trebui sa dau eu in judecata un proprietar care a devenit ( sau nu ) proprietar de drept asupra tevii odata cu apartamentul ?? , tinand cont ca nu el a umblat dupa semnaturile vcecinilor , nu a consumat nici timp , nici nervi ori bani pentru asta

ora tarzie la care am publicat mesajul , oboseala , si-au spus cuvantul .
inca o data mii de scuze pentru aberatie .
sa va spun cam ce am inteles eu pana acum :
1 sesizare distrigaz cu temei juridic
2 sesizare asociatie proprietari si impunerea unei adunari generale ( se pare ca nu a mai avut loc una de cel putin 5 ani , evident temei juridic
3 sesizare ANRE cu temei juridic
4 notificare proprietar nou ( cel ce este contra tot si toate )
5 notificare , eventual solicitare explicatii prim proprietar , pentru ce a ridicat teava si
cu ce scop , doar sa sicaneze vecinii ( pentru ca este anormal sa te separi de la gaz , sa platesti exact cat consumi si sa nu instalezi central termica )
6 invitatie in instanta toti factorii implicati , deoarece nici macar eu nu stiu cui sa ma adresez si cine poarta vina ( exclusiv si implicit ) iar timp si nervi pentru a studia toate legile gandite sau nu , bune ori foarte bune nu prea mai am
mai nou , constat cu stupoare ca si ca sa circuli pe strada trebuie sa stii cel putin jumatate din legislatie .
suntem un popor fericit

eu stiu asa ....
1 pur si simplu trebuie sa instalez centrala termica deoarece am frig in locuinta iar ca sa fac si eu o baie normala , trebuie sa astept sa curga un metru cub de apa
rece ( pe care sa o platesc ca si fierbinte ) pentru a beneficia de 50 litri apa calduta
2 voi reusi intr-un final ceea ce mi-am propus , sunt ferm convins
3 tocmai pentru ca suntem in perioada de iarna am inceput deja demersurile , ca cel tarziu in 2 ani sa am centrala termica instalata
4 in incercarea de a trai civilizat in secolul 21 voi incerca sa evoluez , prin a renunta la caldura centralizata cu costuri duble
5 dupa cum spuneam mai sus , cunosc beneficiile si stiu cam cat trebuie sa alergi pentru acest drept ( am instalat centrala in alt oras insa formalitatile au durat doar 2 luni , in conditiile in care era cam pe la inceputuri - 2002 si chiar daca toti incercau sa ma descurajeze ca voi recupera investitia in 3 -4 ani , eu am recuperate-o in 2 ani dupa care am mers pe plus
6 ceea ce nu inteleg si nu am sa inteleg vreodata este nimicnicia , rautatea umana ,
invidia si tot restul ( daca suna aiurea , scuze )
Buna seara ,va multumesc tuturor pentru interesul acordat acestei situatii reale , imi cer scuze ca nu voi putea raspunde punctual tuturor , insa voi incerca sa creionez /punctez doar cateva detalii momentan : 1 nu este vorba de bani aici , firma agreata romgaz ce a venit la fata locului a vehiculat o suma de 800 ron / metru liniar , eu stiu ca oricat mi-ar cere vecinul , justificat ori nu , eu as plati deoarece stiu sigur ca-mi voi recupera investitia 2 sunt constient ca toate aceste formalitati sunt de durata , tocmai de aceea am inceput deja demersurile . Sotia mea a deschis acest subiect tocmai in ideea de a ma convinge pe mine ca doar vecinul este de vina
pentru Celestin
1 nu este proprietarul care a platit , nu cunosc documentele pe care le detine
din afirmatiile sale are castig de cauza , nu are cum sa piarda . Aici insa intervin eu
si sunt sigur ca undeva exista o scapare , pe moment sunt convins 99% ca distrigaz poarta vina
2 nu-mi permit , iar daca as fi genul doar dinaintea contorului sau se poate face ( fara a afecta tot blocul )
3 nu ar fi cu nimic afectat ( nu are centrala proprie , se incalzeste centralizat ca si noi restul ) tocmai in asta consta paradoxul , impinge la paroxysm o situatie absurd
de-a dreptul
pentru wewerita
exista un singur locatar separate de la coloana de gaze a blocului
nici nu stiu cum sa ma exprim daca noi ceilalti 9 proprietari suntem racordati la teava lui sau pana a intra teava noastra a celorlalti in bloc din teava groasa , proprietar este distrigaz
2 urmeaza sa cer o copie
3 asa stiam si eu si asa ar fi logic , insa romgaz imi impune sa -l dau in judecata pentru a obtine acordul , iar eu nu inteleg in ce temei ( ca doar nu eu I-am conferit titulatura de proprietar)
4 cunosc sentimental , fara si alte comentarii
5 ati intuit perfect ( neoficial asta mi-a explicat si confirmat cu exemple concrete )
pentru mottofreee
l-am notificat verbal doar , official nu doreste sa invoce nimic , nici macar nu pot obtine negatie din partea lui
paradoxal , nici macar nu si-a montat centrala de apartament
nu eu trebuie sa notific ( cu ce drept ????) sa mute teava sau sa plateasca chirie , aici ar trebui sa se implice asociatia prin membrii ei
problema este ca eu trebuie sa-i '' resuscitez '' , pentru ca o adunare generala nu s-a mai tinut de ani buni ( am impus asta ) si toi dorm pe ei ( asta e perceptia mea azi )
pentru maiaB
scuze , aici nu e vorba de bani
concret , cand eu am instalat centrala in alt oras in 2002 , fiind al 2-lea proprietar
am achitat suma ceruta 9 000 000 lei vechi , fara nici o problema , gandind in viitor ( cu process verbal , desigur )
urmatorii 2 cand au solicitat , au achitat 18: 4 pana la m etaj 5 unde locuiam noi , iar pana la etaj 7 problema lor
au existat unele discutii ca ar trebui sa suportam si noi cei doi proprietari de la etaj 5 costurile pana la 7 insa chiar nu era normal sa fim proprietari pe un rest de teava care nu ma interesa
" verba Volant scripta manent "
nu fac presiuni asupra lui , dumnealui refuza din principiu , pur si simplu se considera proprietar de drept conferit de distrigaz si nu vrea si pace
nu banii sunt problema
pentru CatalinMoisu
asa stiam si eu " proprietar e Distrigaz pana in contor "
la etajul 1 teava este ridicata pana aproape de plafon avand capac / dop ( nu stiu daca pot sa-l numesc sigiliu insa in mod sigur arata ca asteptand eventual potentiali doritori de a continua teava cea groasa pana la etajul 4 )
evident / normal conducta este mult mai groasa decat cea care duce la cel in cauza
repet , pana acum nu am facut nici un demers official , este iarna , iar eu am incercat sa rezolv totul din timp
urmeaza sa
pentru androidu
exact asta este si opinia mea
cum de indraznesti tu distrigaz sa improprietaresti o persoana astafel incat ulterior el sa devina proprietar peste destinele si necesitatile celorlalti ??
pentru ca am discutat chiar aseara pentru a doua oara cu acest proprietar si chiar nu doreste sa faca nici o concesie , nici cel mai mic compromios