avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate andreisavu

Activitate andreisavu

Buna seara,
Doresc sa va prezint ceea ce mi s-a intamplat cu scopul de a afla pasii de urmat si sansele ca eu sa castig in instanta impotriva acuzatului.
In data de 16.10, am vizitat o persoana in zona rurala, acesta avand in curte doi caini, dintre care unul masiv si foarte agresiv. M-am apropiat de poarta cu scopul de a il chema pe acesta, in spatiul public, la vreo 30 cm de poarta, iar cainele s-a aruncat pe poarta (inalta de ~1.5, 1,6 metri), labele din fata erau pe gard, a scos capul peste poarta si m-a muscat direct de fata, buza inferioara perforata si o rana la baza piramidei nasului, langa ochi, spranceana, destul de adanca. Proprietarul cainelui (medic veterinar in localitate) sustine ca toata lumea stie ca are caine rau, ca are afisat "Atentie, caine rau!", si ca nu trebuia sa ma apropii deoarece asa face cainele. Exista martor, o vecina, care m-a vazut muscat imediat dupa intamplare, am fost la spital si am declarat muscatura de caine. Mentionez ca proprietarul nu era in momentul muscaturii. Va rog sa imi spuneti pasii pe care ii am de urmat in vederea actionarii acestuia in instanta si sansele de reusita. Va multumesc anticipat!

Cu stima,
Andrei S