avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate cristeaandreea86

Activitate cristeaandreea86

Va multumesc pentru raspunsul dvs.Macar acum stiu ca se poate face ceva in acest caz.
Buna seara,am o fetita de 7 ani pe care o cresc singura,sunt despartita de tatal ei iar de sprijin financiar nu se pune problema,el neplatindu mi pensie alimentara de mai bine de 3 ani...Am primit un post in UK,intr un spital,dar cei de la Serviciul Pasapoarte refuza sa mi elibereze pasaport pentru ea pentru ca nu am o procura de la tata in care se specifica clar acordul pentru pasaport.Mentionez ca el mi a trimis o procura notariala in care se este mentionat ca pot trece frontiera statala cu minora dar aceasta din cate am inteles o prezint la Politia de Frontiera iar in baza ei nu ii pot face fiicei mele pasaportul...problema este ca tatal refuza sa mi mai faca o a doua procura pentru pasaport iar acum este plecat din tara...nu stiu cum sa procedez pentru ca risc sa pierd acest post din cauza refuzului unui tata mai mult decat absent si nepasator....daca incep un proces pentru a l decadea din drepturi dureaza foarte mult iar noi luna viitoare ar trebui sa plecam..