Buna seara,as dori sa stiu daca se poate face o procura pentru a imputernici pe cineva pentru a face o plangere penala in tara,deoarece persoana care doreste sa depuna plangerea nu se afla momentan pe teritoriul Romaniei si nu poate calatori pana nu i se clarifica situatia actelor in UK.Se poate face plangerea la Consulatul Romaniei din Londra?Pe site ul lor nu reusesc sa aflu informatia respectiva si de aceea dorim sa imputernicim un membru al familiei din tara pentru a face plangerea respectiva la politie.Multumesc frumos.
Buna seara, Va intreb si eu, persoana pe care vreti sa o imputerniciti, stie sa faca plangerea penala la politie?
(pentru ca, daca stie sa faca o plangere penala la politie, atunci stie si de ce acte are nevoie, dar si forma lor)
Procura la consulat/ambasada da, plangerea la consulat /ambasada nu.
Daca nu puteti pleca din UK, nu stiu cum o sa faceti cu declaratia de persoana vatamata, dar ma rog, este treaba dvs.
Nu vreau sa va dau sfaturi, dar nu am inteles de ce nu se apeleaza la un avocat si se incearca aceste cai necunoscute.
Mult succes!
Acte copil minor
Viviana_C
Buna ziua!
Am o intrebare: Se poate ca tatal copilului, roman, plecat in Uk sa mearga la Consulatul Roman si sa faca in acceasi zi procura pentru a ... (vezi toată discuția)