avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura depunere acte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura depunere acte

Buna seara! Fiul meu este rezident in UK. Trebuie sa depun niste acte, in numele sau, la o institutie.Pentru aceasta am nevoie de o procura semnata de el. Prin ambasada Romaniei la Londra s-ar putea? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:02, 17 Decembrie 2013
Da se poate prin Consulatul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,as dori sa stiu daca se poate face o procura pentru ... cristeaandreea86 cristeaandreea86 Buna seara,as dori sa stiu daca se poate face o procura pentru a imputernici pe cineva pentru a face o plangere penala in tara,deoarece persoana care doreste ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare casatorie efectuata in gibraltar luciancraiova luciancraiova Buna ziua, Cetatean roman casatorit cu cetatean mexican , in Gibraltar (apartine de UK), doresc sa inscriu casatoria in Romania, insa nu doresc la ... (vezi toată discuția)