avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrina74

Activitate alexandrina74

Dacă am terminat postliceala mai pot beneficia de un loc la buget la facultate?
Răspuns la discuția executare silita
din sfaturile primite am inteles doar ca trebuie sa stau linistita' sa astept sa ma dea in judecata si apoi sa-mi puna poprire pe salar .Sa inteleg ca ori le platesc la nesfarsit ori imi pun poprire pe salar ca eu oricum nu am alta modalitate de aparare.
Răspuns la discuția executare silita
Valoarea de plata a crescut de fiecare data cand am primit somatiile de la eos nu stiu daca mai am chitantele doveditoare a platii. cum as putea totusi evita o executare silita cu poprire pe salar? bani pt avocat nu am.
Răspuns la discuția executare silita
Dar totusi eu platesc de trei ori suma datorata initial iar creanta este a celor de la orange nu a celor de la eos .Nu exista nici o lege impotriva acestora numai in potriva omului de rand?
Răspuns la discuția executare silita
In eventualitatea obtinerii unei hotarari judecatoresti de incepere a executarii silite imi pot face poprire pe salar/ E TOTUSI UNCONTRACT ORANGE IN CARE FIRMA LA CARE MUNCESC NU ARE NICI O IMPLICARE NU A SEMNAT NIMIC.
Răspuns la discuția executare silita
Suma care mi se cere acum este dubla fata de datoria mea la orange plus ca am platitdin 2010 pana in 2013 aproape integral datoria.sunt legale dobanzile de la eos? nu s-a prescris datoria daca nu am mai platit din 2013?
cei de la eos ma pot executa silit pt o factura orange din 2010?am platit celor de la eos aproximativ jumate din suma dde care am fost instiintat iar ultima plata am efectuat-o in 2013. ACUM am primit o instiintare de la eos ca se va trece la executare silita pot sa faca poprire pe salar?