avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

cei de la eos ma pot executa silit pt o factura orange din 2010?am platit celor de la eos aproximativ jumate din suma dde care am fost instiintat iar ultima plata am efectuat-o in 2013. ACUM am primit o instiintare de la eos ca se va trece la executare silita pot sa faca poprire pe salar?
Cel mai recent răspuns: alexandrina74 , utilizator 11:57, 20 Octombrie 2015
Trebuie întâi sa obțină un titlu executoriu, pt asta trebuie să vă acționeze întâi în judecata.
Intelegeti-va cu ei pt o sumă sa scăpați de datorie.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Dacă ați plătit după ce au trecut 3 ani de la scadența facturii nu o să vă acționeze în judecată.

Chestia cu executorul este o minciună, așa cum v-a precizat colega mea. Nu au cum să se adreseze executorului până nu obțin o sentință judecătorească.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Suma care mi se cere acum este dubla fata de datoria mea la orange plus ca am platitdin 2010 pana in 2013 aproape integral datoria.sunt legale dobanzile de la eos? nu s-a prescris datoria daca nu am mai platit din 2013?
În acest caz nu s-a prescris dreptul lor la acțiune.

Dacă în contractul de telefonie sunt prevăzute penalități, atunci sunt legale.

O să vă tot facă oferte de reducere creanță, nu le plătiți .


Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
In eventualitatea obtinerii unei hotarari judecatoresti de incepere a executarii silite imi pot face poprire pe salar/ E TOTUSI UNCONTRACT ORANGE IN CARE FIRMA LA CARE MUNCESC NU ARE NICI O IMPLICARE NU A SEMNAT NIMIC.

Alte discuții în legătură

Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-debit restant Gabriel71 Gabriel71 In luna noiembrie 2010 primesc un telefon de la aceasta firma de recuperatori(care sint mai rai decit camatarii) prin care mi se aduce la cunostinta ca am o ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)