avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate crisstiano

Activitate crisstiano

nu am nici un scop doar vroiam sa stiu cine are dreptul sa locuiasca in aceasta locuinta avand in vedere ca eu sunt titularul contractului de inchirieare si ma ameninta ca ma poate da afara daca ma da in judecata
in hotararea de divort instanta nu ia incredintat ei copii ci doar domiciliu copiilor la stabilit la ea avem custodie comuna si aceleeasi drepturi parintesti
am fost si la primarie si ne-au spus ca nu ma poate da pe mine afara pnt ca sunt titularul contractului si ea vrea sa se duca sa ma dea in judecata ca spune ea asa ma poate da afara
vreau sa va mai spun ca am si o plangere pentru amenintare facuta de fosta sotie si mi-a spus ca o sa si-o retraga doar daca mergem la primarie si semnez ca plec eu din casa si sa treaca apartamentul pe numele ei.in cazul acesta ce trebuie sa fac?nu cumva ma santajeaza?
da .scrie asa in contract:LOCUINTA CARE FACE OBIECTUL INCHIRIERII VA FI FOLOSITA DE CHIRIAS SI DE MEMBRII FAMILIEI ASTFEL EU TITULAR CONTRACT INCHIRIERE.si restul membrilor adica fosta sotie si copii dar ea nu mai este sotia mea
in instanta si domiciliul copiilor la domiciliul mamei dar nu specifica ca neaparat la aceasta locuinta sociala unde stam impreuna in continuare si in hoatararea de divort nu scrie ca trebuie sa plec eu sau ea din aceasta locuinta sociala
buna ziua va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare.Am divortat de comun acord avem doi copii minori si custodie comuna.locuim intr-o locuinta sociala eu sunt titularul contractului cine are dreptul sa locuiasca in continuare in aceasta casa?