avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - divort cu minori, locuinta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - divort cu minori, locuinta sociala

buna ziua va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare.Am divortat de comun acord avem doi copii minori si custodie comuna.locuim intr-o locuinta sociala eu sunt titularul contractului cine are dreptul sa locuiasca in continuare in aceasta casa?

Unde ati divortat ? Notar sau instanta ? Ati avut o intelegere si asupra acestei locuinte ? Unde a fost stabilita locuinta minorilor ?
in instanta si domiciliul copiilor la domiciliul mamei dar nu specifica ca neaparat la aceasta locuinta sociala unde stam impreuna in continuare si in hoatararea de divort nu scrie ca trebuie sa plec eu sau ea din aceasta locuinta sociala
Nu scrie pt ca instanta nu a avut probabil capat de cerere pentru atribuirea beneficiului contractului privind locuinta sociala.

Fosta sotie si copii sunt trecuti la aceasta adresa ? Adica figureaza si ei in contract ?
da .scrie asa in contract:LOCUINTA CARE FACE OBIECTUL INCHIRIERII VA FI FOLOSITA DE CHIRIAS SI DE MEMBRII FAMILIEI ASTFEL EU TITULAR CONTRACT INCHIRIERE.si restul membrilor adica fosta sotie si copii dar ea nu mai este sotia mea
Depinde de multe aspecte, in principal de ce s-a acordat locuinta sociala, cine ce acte a depus pentru asta si maidepinde de nevoile actuale ale dv. si ale sotiei si... copilului. Asta pe parte juridica.
Pe parte personala, depinde ce relatii mai vreti sa aveti in viitor cu copilul dv.

Alte discuții în legătură

Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Divort- beneficiul locuintei; partaj tuilleries tuilleries Buna seara! Va rog sa ma indrumati in urmatorul caz: sora mea a decis sa divorteze.Este casatorita din data de 1.iulie.2000 si nu are copii.Locuieste intr-o ... (vezi toată discuția)