avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - divort cu minori, locuinta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - divort cu minori, locuinta sociala

buna ziua va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare.Am divortat de comun acord avem doi copii minori si custodie comuna.locuim intr-o locuinta sociala eu sunt titularul contractului cine are dreptul sa locuiasca in continuare in aceasta casa?

in hotararea de divort instanta nu ia incredintat ei copii ci doar domiciliu copiilor la stabilit la ea avem custodie comuna si aceleeasi drepturi parintesti
Pana la urma, tot nu inteleg, care este scopul dv., ce urmariti cu situatia actuala, sa o pastrati, sa o schimbati?
nu am nici un scop doar vroiam sa stiu cine are dreptul sa locuiasca in aceasta locuinta avand in vedere ca eu sunt titularul contractului de inchirieare si ma ameninta ca ma poate da afara daca ma da in judecata
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
crisstiano, utilizator
Are dreptul cel care castiga procesul de atribuire a beneficiului locuintei. Pana atunci, e cum e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Divort- beneficiul locuintei; partaj tuilleries tuilleries Buna seara! Va rog sa ma indrumati in urmatorul caz: sora mea a decis sa divorteze.Este casatorita din data de 1.iulie.2000 si nu are copii.Locuieste intr-o ... (vezi toată discuția)