buna ziua va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare.Am divortat de comun acord avem doi copii minori si custodie comuna.locuim intr-o locuinta sociala eu sunt titularul contractului cine are dreptul sa locuiasca in continuare in aceasta casa?
Când ați luat locuinta, ați luat ca familie, dvs nu v-ați fi încadrat singur sa obțineți. Mi-e teama ca instanta nu se va baga sa hotărască cui o da, mai ales ca sunteți divorțați deja, ci va trebui sa rezolvați cu primăria sau de la cine ați obținut.
Am avut un caz și pe forum, identic și soluția în traducere a fost " cui nu ii convine, pleacă"
vreau sa va mai spun ca am si o plangere pentru amenintare facuta de fosta sotie si mi-a spus ca o sa si-o retraga doar daca mergem la primarie si semnez ca plec eu din casa si sa treaca apartamentul pe numele ei.in cazul acesta ce trebuie sa fac?nu cumva ma santajeaza?
Nu va lăsați șantajat.
Ar putea cere și obține un ordin de restrictie și astfel ar reuși sa scape de dvs o perioada.
Căutați sa ieșiți civilizat din situația asta.
Eu are unde sa se ducă cu cei 2 copii? Căruia i-ar fi mai ușor sa se mute? Mergeți la primărie și vedeți ce opțiuni aveți.
am fost si la primarie si ne-au spus ca nu ma poate da pe mine afara pnt ca sunt titularul contractului si ea vrea sa se duca sa ma dea in judecata ca spune ea asa ma poate da afara
Cu un avocat bun, posibil să-i reuşească.Cunosc un caz, e drept, în urmă cu 20 de ani, când o mamă cu 3 copii şi locuinţă de stat, a divorţat şi copiii au fost încredinţaţi tatălui, tatăl a deschis proces şi mama a pierdut apartamentul, care i-a fost transmis tatălui.S-au schimbat legile de atunci, dar foarte puţin.
Abandon copil
ionut979
buna ziua.
am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)