Sa inteleg ca pot trimite si eu intampinarea daca o fac, nu trebuie sa o duc personal. Intampinarea e clar ca eu nu o pot face cum o face un/o avocat/a, este vreo problema ? Cam ce ar trebuii sa scriu acolo. imi trebuie putin ajutor, va rog ! Eu sunt intervenient fortat, parata astra nu a despagubit pe cei de la casco. Ce ar trebuii sa contina aceasta intampinare? as putea posta 1-2 poze cu ce scrie pe acele foi ? Sau ma poate ajuta cineva in privat? Trebuie sa ma reprezinte cineva(avocat) ? in plicul care mi-a venit am si copie la sigurarea lui, la asigurarea mea , facuta cu reparatia .. absolut tot tot..
Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare amiabila si i-am dat-o.. acuma de cateva zile mi-a venit un plic cum ca ei si-au reparat masina pe casco firmei , si acuma casco nu poate recupera banii de la asigurarea mea ( astra ) . imi cere sa fac o intampinare din cate am inteles. Ma poate ajuta cineva sa ma indrume ce este de facut ? Este normal ca ei sa isi repare masina pe casco lor ( firmei ) daca eu i-am dat asigurarea amiabila ? Este posibil ca sa despagubesc eu pagubele ? Trebuie sa fac intampinarea cu un avocat sau o pot face si eu acasa sa o trimit prin posta ? Nu dispun de bani sa pot face cu un avocat.. m-ar costa mult.. sunt in calitate de intervenient fortat ( din ce am citit pe foile alea )