Am avut un PFA pe consiliere manageriala pana in anul 2014,in luna octombrie l-am rezilat , La infiintarea PFA-ului in februarie 2014 am declarat un venit estimat.
La firma pe care o reprezentam s-au oprit contributiile . Am dus adeverinta cum ca .s-au retinut la asursa contributiile dar tot mi-a venit notificare de la ANAF,am platit pe toate trimestrele contributiile la venitul estimat . In luna octombrie 2014 la rezilierea PFA -lui am depus declaratia de venit 220 copii dupab registre si copie de la Oficiul Registrului comertului de radiere a PFA -lui . In februarie 2015 am depus declaratia de venit 200 pe anul 2015 . In luna iunie 2015 am depus o cerere pt. a-mi restitui suma platita in plus . Am primit o notificare de la ANAF ca. suma se restuie de la ANAF DETA jud Timis . Cei de la ANAF Deta mi-au spus ca trebuie sa-le trimita documentatia cei de la Timisoara ca -sa poata restitui bani . Am avut domiciliul si PFA-ul pe domiciliu in com, Sanandrei jud Timis pana in ianuarie 2015 . Domicilul l-am schimbat pe oras Gataia jud.Timis in ianuarie 2015 pe motiv de expirare cartea de identitate si din anul 2014 la sfarsitul anului mi-a cumparat casa in orasul respectiv .
Va rog sa-m spuneti cine trebuie sa-m restituie suma platita in plus .Mentionez am revenit la ANAF Timisoara cu o alta cere ,in luna septembrie 09 pt. a trimite documentatia la ANAF Deta si banii la trezorerie. N-am primit niciun raspuns .
Va multumesc anticipat !