avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Recuperarea sumelor platite in plus la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Recuperarea sumelor platite in plus la ANAF

Am avut un PFA pe consiliere manageriala pana in anul 2014,in luna octombrie l-am rezilat , La infiintarea PFA-ului in februarie 2014 am declarat un venit estimat.
La firma pe care o reprezentam s-au oprit contributiile . Am dus adeverinta cum ca .s-au retinut la asursa contributiile dar tot mi-a venit notificare de la ANAF,am platit pe toate trimestrele contributiile la venitul estimat . In luna octombrie 2014 la rezilierea PFA -lui am depus declaratia de venit 220 copii dupab registre si copie de la Oficiul Registrului comertului de radiere a PFA -lui . In februarie 2015 am depus declaratia de venit 200 pe anul 2015 . In luna iunie 2015 am depus o cerere pt. a-mi restitui suma platita in plus . Am primit o notificare de la ANAF ca. suma se restuie de la ANAF DETA jud Timis . Cei de la ANAF Deta mi-au spus ca trebuie sa-le trimita documentatia cei de la Timisoara ca -sa poata restitui bani . Am avut domiciliul si PFA-ul pe domiciliu in com, Sanandrei jud Timis pana in ianuarie 2015 . Domicilul l-am schimbat pe oras Gataia jud.Timis in ianuarie 2015 pe motiv de expirare cartea de identitate si din anul 2014 la sfarsitul anului mi-a cumparat casa in orasul respectiv .
Va rog sa-m spuneti cine trebuie sa-m restituie suma platita in plus .Mentionez am revenit la ANAF Timisoara cu o alta cere ,in luna septembrie 09 pt. a trimite documentatia la ANAF Deta si banii la trezorerie. N-am primit niciun raspuns .
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Sechestru pe conturile personale. geovdo geovdo Buna ziua, Am un PFA cu care mi-am inceput prima afacere in domeniul IT. Anul trecut m-am mutat din orasul unde era deschis PFA-ul si am deschis un S.R.L. ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)