avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate original_lilith

Activitate original_lilith

Răspuns la discuția pensie alimentara
multumesc foarte mult! pt asta trebuie sa merg la judecatoria unde a decurs divortul?
va multumesc! voi incerca!
la ce sectie de politie ar trebui sa apelez pt a face plangere si pt identificarea noului domiciliu?
sunt divortata din septembrie 2007. instanta a hotarat ca fostul meu sot sa plateasca pensie alimentara 90 lei pana la majoratul copilului. acesta a platit 1200 in total pana acum. din martie 2009 nu a mai platit nimic si nici nu mai stiu nimic de el! ce pot face, pt ca fiul meu sa poata beneficia din nou de drepturile sale?
Răspuns la discuția Succesiune
va rog sa-mi spuneti si ce inseamna art 1034 si C.proc.civil. va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
va multumesc mult pt raspuns! deci mama poate trece cui vrea ,cat vrea si ce vrea fara ca nimeni sa-i poata ataca decizia! in cazul in care nu ar trece nimic acestui frate si copilului concubinei lui, acesta nu ar mai avea nici un drept la nimic?
Discuție Succesiune
suntem 5 frati, iar dupa decesul tatalui nostru, am fost cu mama la notar si am semnat toti ca nu vrem nimic din casa si teren. acum mama vrea sa imparta cei 300 metri patrati la 3 dintre noi. unul dintre frati nu vrea sa treaca nimic pe numele lui (avand datorii la banci), in schimb vrea sa treaca pe numele copilului concubinei! fratele acesta are o fetita , care doar ii poarta numele, iar concubina lui are doi copii(acestia nu au forme legale de a locui aici). mama are aproape 70 de ani, iar acestia vin tot timpul cu intentia de a o intimida si a o speria. asteptam sa iasa actele de la primarie. intre timp, va rog sa imi spuneti daca se poate face ceea ce vrea fratele meu. se poate , intr-un fel sau altul ca cei 3, care locuiesc aici fara forme legale, sa fie evacuati? imi este teama , pt ca mama are probleme cu inima si tensiunea, imi este teama si pt copilul meu, pt ca acestia se iau de el de fiecare data! va multumesc foarte mult