avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt divortata din septembrie 2007. instanta a hotarat ca fostul meu sot sa plateasca pensie alimentara 90 lei pana la majoratul copilului. acesta a platit 1200 in total pana acum. din martie 2009 nu a mai platit nimic si nici nu mai stiu nimic de el! ce pot face, pt ca fiul meu sa poata beneficia din nou de drepturile sale?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 00:55, 18 Noiembrie 2015
Puteti sa faceti plangere la politie pentru abandon de familie; de asemenea, puteti sa solicitati pe calea instantei civile si majorarea pensiei respective (eventual dupa ce ii veti fi identificat noul domiciliu prin intermediul politiei!).
la ce sectie de politie ar trebui sa apelez pt a face plangere si pt identificarea noului domiciliu?
La sectia dvs. de politie!
va multumesc! voi incerca!
Apelați la un executor judecătoresc pentru plata pensiei pe ultimii 3 ani. Indicați executorului ultimul domiciliu al debitorului.

Alte discuții în legătură

Solicitare pensie alimentara angid2013 angid2013 Buna seara! Spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez in cazul solicitarii pensiei alimentare pentru copilul meu ( 18 ani ) care este imi este ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Danydany81 Danydany81 Buna ziua,am si eu o problema ,am divortat de primul sot acum 5 ani de zile,pensia alimentara s a stabilit la 99 ron pentru ca nu avea servici si asa a si ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare ContSters285904 ContSters285904 Buna ziua,in 2008 am obtinut un credit pe 10 ani, de la o banca. De cativa ani sunt pensionara pe caz de boala,revizuibil anual si veniturile mele au scazut f ... (vezi toată discuția)