avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru-r

Activitate Alexandru-r

Răspuns la discuția Normarea muncii
Nu exista asemenea mentiuni. Apropos, contractul l-am semnat numai eu, si nu am primit inca o copie la el desi a trecut mai bine de o luna de la data semnarii.
Totodata am avut o perioada de training destul de semnificativa (aprox o luna) care nu a fost cuprinsa in contractul de munca. Intrebarea mea este daca asemenea lucruri sunt legale.
Stiu ca legislatia nu este specifica in ceea ce priveste normarea muncii, dar avand in vedere ca atunci cand ma loghez cu 5 minute mai devreme nu primesc jumatate de ora bonus, parca lipseste o echivalenta.
Discuție Normarea muncii
Sunt supus unei normari ciudate, prin logare la o platforma, unde daca te loghezi un minut peste (sa spunem la 8:01 in loc de 8:00 sau 7:59), ca sa recuperezi acel minut esti obligat sa faci o jumatate de ora peste (in loc de ora 16:00, trebuie sa termini programul la 16:30).
Totodata am si card pe care il folosesc la intrarea in incaparea unde lucrez (nu la intrarea in societate), si chiar daca ajung la 7:55, procesul de logare poate dura cateodata peste 5 minute.
As dori sa aflu in ce masura este legal sa pierd jumatate de ora din pontaj, si daca nu cumva procesul de logare face parte din munca prestata (e un call - center) si daca nu cumva pontarea ar fi mai corecta in functie de momentul in care folosesc cardul de acces.