Casa este ridicata din 2006 , astazi am vorbit cu proprietarul si mia spus ca se duce la primarie sa scoata un certificat de edificare a constructiei care sa tina loc de autorizatie, insa eu nu stiu daca imi mai acorda banca creditul avand in vedere ca nu are autorizatie si proiect.
Buna ziua , am si eu o intrebare in legatura cu o problema de care m-am lovit recent . Am demarat demersurile in vederea achizitionari unui imobil prin credit imobiliar ipotecar. Toate bune si frumoase astazi am primit evaluarea totul este in regula insa la o studiere mai atenta a dosarului sa constatat ca proprietarul nu are autorizatie de constructie insa are o chitanta de la amenda platita pentru ca a construit ilegal si aferent acestei amenzi are de la primarie un certificat sau dovada prin care se atesta ca imobilul este in regula si este inscris in ROL. Cea ce imi pune semn de intrebare este urmatorul lucru. Cum a reusit sa o inscrie in C.F si cum a facut cadastru intabulare? , are RLV-ul imobilului absolut toate actele necesare achizitionarii imobilului prin credit, exceptand autorizatia de constructie. Avand in vedere lucrurile mai sus mentionate , pot in continuare sa obtin un credit imobiliar ipotecar ???