avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate bilibokju

Activitate bilibokju

Răspuns la discuția Concediu cresterea copilului
Va multumesc pentru raspuns. Asta inseamna in cazul meu ca perioada CCIC se calculeaza in vechimea in munca (inainte am lucrat si altundeva), dar nu si in transele de vechime in invatamant.Corect?
In anul scolar 2001-2002 am fost angajata ca profesor suplinitor pe perioada determinata . In mai 2002 am nascut si din august a inceput CCIC, iar din 31 august secretara mi-a scris in cartea de munca: incetat activitatea. Intrebarea mea este daca a existat in anul 2002 o lege care interzicea ca mamelor care au nascut sa apara in cartea de munca incetat activitatea. Nu ar fi trebuit sa astepte secretara pana la terminarea CIC si dupa aia sa.mi incheie cartea de munca? Dupa CIC m.am intors tot acolo ca titular, dar aceasta perioada (perioada de crestere copil) nu-mi este calculata in transele de vechime cum este la celelalte colege. Este corect?
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția vechime in invatamant
O ultima intrebare: cine are obligatia sa controleze secretarele daca calculeaza bine salariille? La noi in scoala sunt prea multe greseli si nu se schimba nimic. Cineva ar trebui sa faca ceva.
Multumesc pentru raspunsuri.
Motivul este ca sunt calificata numai din 2001 si ea nu poate sa ia in considerare perioadele inainte de calificare pentru ca transele de vechime sunt facute pentru profesori calificate. Asa a zis ea.
Acum am observat partea a doua mesajului. Multumesc, Ce este de facut ca sa o conving si pe secretara din scoala unde predau ca incadrarea mea nu este facuta bine?
Poate ca ar trebui sa ma interesez pe alt forum...
Va multumesc raspunsul, dar daca ati observat am reformulat putin intrebarea: transa de vechime in invatamant, asta este problema mea nerezolvata.
bilibokju a scris:

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant.
Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor necalificat.
1993.01.10- 1997.09.31- pedagog scolar
2001.09.01-2002. 08. 31- prof. suplinitor calificat
2002.08.31 - 2003.08.31- Conced.pt.crestera cop.
2003.09.01- prezent
2004 DEFINITIVARE
2013 cu GRAD DID. II

Acum sunt incadrata in transa 10-14 (incepand cu 2012.09.01) .
Intrebarea mea este daca incadrarea mea este facuta bine pt. ca dupa cum stiu si perioada cand am lucrat ca profesor necalificat si ca pedagog ar trebui sa intre in perioda vechime in invatamant pentru calcularea transei de vechime? Deci ar trebui sa fiu incadrata in transa 18-22 in loc de 10-14.

Astept raspunsul Dvs.cu referire la lege.
VA MULTUMESC.

Nimeni nu stie raspunsul?
N-ar fi trebuit sa o primesc din 2011?