avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate lya2014

Activitate lya2014

buna seara , va rog sa ma ajutati in privinta unui lucru ,...am nevoie de un sfat competent : ...am venit in italia in octombrie 2012 eram casatorita in Romania si o fetita de 11 ani , am stat in contact cu sotul ,am trimis bani lunar in tara pentru intretinerea lui si a fetitei ,el era dezocupat . Din luna mai 2013 in care care nu am reusit sa mai trimit bani , am ramas fara munca ,deci ...si fara bani ,sotul meu a decis sa-mi inchida orice raport cu fetita noastra , intre timp eu m-am resmnat eram intro situatie dificila, acum sunt intro relatie o persoana si avem o fetita in preuna ,dar problema este ca am aflat de o saptamana ca sunt divortata ca trebuie sa platesc toate cheltuielile de judecata ,fetita a ramas la el ,in plus alimentele si ca trebuie sa-mi schimb numele cu cel de fata ...INTREBAREA MEA ESTE :cum a divortat in lipsa mea?... nu am primit nici o instiintare dat fiind faptul ca suntem casatoriti de cand eram vecini de aceeasi casa ? ..si ..cum a-s putea acum sa-mi schimb numele...[ eu sunt inca in italia si nu am posibilitatea de a ajunge in tara ] ..??? VA MULTUMESC !!!