avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters371699

Activitate ContSters371699

Răspuns la discuția Chirie militari
Art. 3. (1) b) nu i se asigură de către Ministerul Apărării Naţionale spaţiu de locuit corespunzător, pentru el şi, după caz, pentru el şi pentru membrii familiei;
Cum se stabileste daca spatiul de locuit este corespunzator?
Discuție Chirie militari
Incepand cu anul 2014 am beneficiat de chirie in Bucuresti, fiind mutat la studii pentru o perioada de 2 ani.Luna aceasta, in urma unui control s-a demonstrat ca unitatea de invatamant are niste spatii de cazare, drept urmare ne sisteaza chiria, deoarece pot asigura ei cazare.( pe 05.10.2015 am prelungit contractul, pe 21 .10 mi se aduce la cunostinta ca nu mi se mai acorda chirie in continuare)
Am mai multe intrebari:
-pe luna aceasta mai beneficiez de chirie?
-potrivit contractului de chirie, in caz de reziliere, proprietarul are un preaviz de 30 de zile, unitatea n-ar trebui sa-mi acorde in continuare chirie pana la sfarsitul lunii noiembrie?
-ce se intelege prin faptul ca unitatea poate asigura cazare in conformitate cu legea?se refera la legea locuintei 114/96?daca da, atunci spatiile respective nu corespund nici ca suprafata, nici ca dotari, necesitand si foarte multe lucrari de renovare si igienizare.
-daca dau unitatea in judecata am sanse sa castig?