avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate DraghiciMaria112

Activitate DraghiciMaria112

Va rog sa imi spuneti daca administratorul unei asociatii de proprietari in urma demisiei, mai face incasari si plati, pana la preluarea administratiei de alta persoana. Suntem cu restantieri, cu hotarari judecatoresti, urmand sa se actioneze cu executorul pt. recuperarea sumelor restante, si se ajunge la inchiderea furnizarii de apa rece.
A mai fost oprita odata.
Va multumesc anticipat.
Buna seara. Avem si noi urmatoarea situatie. Am avut proces cu o locatara care a facut credit la banca pt. achizitia apartamentului din blocul nostru. Intre timp proprietara a plecat in strainatate, a ramas in apartament concubinul si acesta nu a mai platit cotele de intretinere. Dupa 4 ani de judecata s-a terminat procesul, banca l-a actionat si ea, ipoteca de gr.1, s-a facut licitatie a vandut cu 26.000 euro, recuperarea era de 90.000 euro catre banca iar la asociatie avem hotararea cu 12.000 roni.
Intrebarea noastra este cum ne recuperam si noi restantele daca banca nici ea nu si-a recuperat creditul. Noul proprietar? Sa facem alt proces, pe cine sa mai dam in judecata?
Am ajuns cu datorii mari si catre furnizori, am avut si apa rece oprita. Dupa 4 ani de judecata, nu mai stim pe ce cale sa o luam.
Va rugam sa na sprijiniti daca se poate sa ne indrumati ce pasi sa mai facem.
Cu respect Maria Draghici.